Есенната Флора в края на септември
Есенната Флора в края на септември / netinfo

В изданието през септември ще се представят както производители и вносители на цветя, така и пчелари, производители на торфени смески, керамични саксии, препарати и други продукти, свързани тематично с изложението.

По време на есенното цветно изложение ще отсъства чисто изложбената част. Търговските площи на цветния базар ще бъдат разположени във вътрешния двор на експо центъра.

Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители на цветя и сходни продукти, да се запознаят с тенденциите в озеленяването и актуалните грижи за цветята през есенно-зимния сезон.

Традиционно в цветните изложения присъстват и пчеларите. В есенната "Флора" те ще бъдат силно представени. Освен различни видове висококачествен мед, привържениците на здравословния начин на живот и био продуктите ще намерят пчелен прашец, восък, прополис, пчелно млечице и др.

Растения в саксия, луковици, семена, билки, смески, пластмасови изделия за цветята, керамични изделия, торове, препарати, био продукти, мед и др. - всичко това очаква посетителите на есенната "Флора" от 21 до 25 септември.