/ netinfo
Семейство Мариана и Георги Стратиеви вече е свързано с Дарик Бургас. Прекрасната двойка и тяхната 6-годишна дъщеричка станаха част от  #ОсмелиСеДаКажешДа.

#ОсмелиСеДаКажешДа
netinfo

Те бяха втората поред двойка, която вчера си каза "Да" в изнесеното студио на Дарик радио Бургас и пред кмета Димитър Николов. А днес ни изненадаха много приятно в редакцията на медията на "Вардар"1, заедно със своите кумове - приятелско семейство на двойката с близка до тяхната история. 


Кметът Димитър Николов бракосъчета 3 двойки (ВИДЕО)


"Без дори да се познаваме, вие споделихте нашето щастие и организирахте нашето бракосъчетание като незабравимо тържество. То ще влезе в семейната ни история и ще го разказваме един ден на внуците си!", сподели Мариана, която от 12.30 часа, на 14 февруари вече официално носи фамилията Стратиева.


Мариана открито: За любовта, отговорността и... принца



Във вълнуващият момент по време на разписването на брачното свидетелство, дъщеричката им извърши решаващ ритуал за щастие - с нейна помощ документа за брак беше полят с шампанско.

Малко след това младоженецът Георги счупи и чашата. Като прибавим и дъжда по време на церемонията, по всичко личи, че на семейство Стратиеви им предстои дълъг и щастлив съвместен живот. 

Екипът ни им го пожелава от сърце и им благодари, че с участието си направиха нашата кампания по-красива и вълнуваща! Благодари им преди всичко за това, че ни направиха част от най-вълнуващия им момент!

Вълчо Чолаков: Бракът не е договор за удоволствие (ВИДЕО)