Днес имаме шанс да помогнем на малката Натали
Днес имаме шанс да помогнем на малката Натали / netinfo

Натали е на 6 години и страда от Детска церебрална пареза. Тежко заболяване, което изисква непрекъснати грижи и процедури за поддържане на двигателната функция. За подобряване състоянието на детето е необходима пост-оперативна рехабилитация в чужбина. Общата сума, необходима за тази рехабилитация е приблизително 5 000 лв.
За набиране на тези средства днес ще се проведе благотворителен концерт с участието на Тони Димитрова, Рафи, хип-хоп формация "Форсайт Крю", Балет "Дюн", Детски хор "Милка Стоева" и солисти, У-шу център "Бей Син", Детски танцов състав "Радост" към общински детски комплекс в Бургас, Клуб по спортни танци "Бургас 75", балетни класове на НУМСИ, Танцова формация "Петлите".
Лечението в Полша и последващата задължителна рехабилитация,която ще се проведе в Украйна (в България няма обучени специалисти), струват общо около 11 000 лева - сума ,която семейството, в което работи само бащата, не може да си позволи, нито са им отпуснати държавни помощи. 
Всички приходи от концерта ще бъдат използвани за осъществяване на необходимата рехабилитация.
Концертът ще се състои тази вечер от 19.30 в НХК, със съдействието на Община Бургас. Цената на билета ще е 5 лева, ще има и ВИП билети по 10 лева.
За желаещите да помогнат с по-големи суми ето сметката, в която се набират средства за операцията на Натали:
Investbank
BG05IORT73781006540800
BIC IORTBGSF
Титуляр: Калояна Канариева /майка на Натали/