„Аякс” пак на върха – двама шампиони и вицешампион
„Аякс” пак на върха – двама шампиони и вицешампион / netinfo

Трима от четиримата състезатели, с които клуб „Аякс” участва на Държавното първенство по кик бокс – „К-1”, „Лоу кик” и „Киклайт контакт” в Каварна, се окичиха с медали.
Само 30 секунди бяха нужни на Михаил Динев, при мъжете в категория 91килограма, в стил „Лоу кик”, за да свали от ринга своя противник от СК “Леон комба“ – Пловдив.

Радомир Шивачев при мъжете в категория 74 килограма, „Киклайт контакт”, записа две победи. На финала той победи досегашния титуляр в категорията и сега очаква покана за националния отбор за предстоящото Световно първенство в Сърбия.

Вицешампион стана Иван Димитров при юноши младша възраст, в категория 69 килограма, стил „Киклайт контакт”. Като дебютант Иван записа две победи и във финалния мач само с няколко точки загуби от представител на СК „Тангра“ – Свиленград.

Старши-треньорът на железните бойци Йордан Дичев обяви, че е доволен от представянето на своите момчета и им дава едноседмична почивка. Веднага след нея, обаче, започвна подготовката им за следващото Републиканско първенство, в стил „Фул контакт”.