/ Община Разлог
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев и управителят на МБАЛ-Разлог д-р Божидар Велев приеха на официална церемония-водосвет две линейки, дарение от „Ротари клуб Банско-Разлог“.

Преизбраха д-р Божидар Велев за директор на МБАЛ-Разлог

Инициативата на клуба е реализирана през последната една година и половина със средства, събрани от членовете в техни кампании. Линейките са доставени от Германия и са напълно оборудвани с необходимата техника за спешна помощ. 

Приветствия отправиха кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, президентът на „Ротари клуб Банско-Разлог“ Айше Медарова и управителят на МБАЛ-Разлог д-р Божидар Велев.

Те пожелаха на медицинските лица и здравни работници много спасени животи, излекувани пациенти и огромна мотивация за работа, а  Медарова поздрави ротарианците за успешния завършек на поредната доброволна и благородна инициатива на клуба.

Бяха изказани и специални благодарности към кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев за личната му подкрепа към каузите, които местните ротарианци реализират.

За болницата предстои още едно дарение на високотехнологично оборудване за четири отделения през месец септември, което се осъществява с подкрепата на общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда.