ж
ж / Thinkstockphotos
От 5 години на Тони Ким се плаща, за да гледа видеоматерлиали, показващи секс и голи жени. Той води борба с т.нар. порнографско отмъщение, като търси и изтрива частни видеоматериали, качени в интернет, без да е получено разрешение за това, предаде Франс прес.

Порно актриси дават необичайни уроци онлайн

27-годишният Ким обясни, че бил заинтригуван, когато представил кандидатурата си в частната фирма "Санта круиз" в Сеул, която се е ангажирала с "почистване" на уебмрежата.

"Първоначално ми бе неприятно, че трябва по цял ден да гледам подобни видеоматериали - каза той. - Постепенно обаче свикнах и сега не усещам нищо. Това е просто работа, която трябва да се свърши."

Разкриха как порното въздейства на жените

Изпълнителният директор на фирмата Ким Хо-джин я създал през 2008 г., като целта й първоначално била да се сложи край на злонамерени слухове за предприятия и известни личности. По-късно се появила нова клиентела - жени, показани във видеоматериали и порнографски снимки, които са качени в интернет от желаещи да си отмъстят хора.

"Наблюдаваме 24 часа в денонощието порно сайтове и социалните мрежи, защото видеоматериали с такова съдържание могат във всеки момент да се появят, при това няколко пъти в разстояние на години", отбеляза Хо-джин.

Какво порно предпочитат мъжете и жените

"Порно отмъщението" е световен феномен. 2 процента от американците, които са ползватели на интернет, са станали жертви на "порно отмъщение", сочат резултатите от изследване.
БТА