певицата Марая Кери
певицата Марая Кери / БГНЕС, архив
Поп дивата Марая Кери потвърди, че ще бъде отново на Таймс скуеър в новогодишната нощ, след като технически проблеми опорочиха предаваното по телевизията нейно изпълнение в последните минути на отиващата си година.

„Трябва да се съгласим, че миналата година не мина по план и сме развълнувани да вървим напред заедно, за да дадем на Америка невероятна нощ на музика и празненство”, каза Кери в съвместно изявление с Dick Clark Productions („Дик Кларк пръдакшънс”), които ръководят шоуто.

Интернет „унищожи" Марая Кери заради новогодишния концерт (ВИДЕО)

Миналата година микрофонната система даде дефекти, докато Кери пееше новогодишната песен Auld Lang Syne.

Видимо разстроената Кери каза, че си тръгва, но после остана, танцьорите й продължиха изпълнението си, а продуцентите превключиха на аудиозапис на певицата.
Тя изпя без ентусиазъм хита си Emotions, който беше замислен като връх на концерта за хората, чакали с часове на студа.

Руснак плати милиони, за да пее Марая Кери на сватбата на внучката му (ВИДЕО)

певицата Марая Кери
БГНЕС, архив

Кери, която се слави с глас, покриващ пет октави, е сред най-продаваните изпълнители през 90-те години.Зимният празничен сезон се свързва с хита й All I Want for Christmas Is You („Всичко, което искам за Коледа, си ти”) и от няколко години изпълнява празнични песни в Ню Йорк.

В предстоящото посрещане на Новата година ще участват също поп певецът Ник Джонас и бившата вокалистка на Fifth Harmony Камила Кабело, чийто дебютен соло албум се очаква с голямо нетърпение в началото на 2018-а.
БГНЕС