Путин не се отказва от президентския стол, ще се кандидатира отново

Владимир Путин
Владимир Путин / Guliver/Getty Images
Руският президент Владимир Путин обяви, че ще се кандидатира за нов мандат на изборите догодина, предоха осведомителните агенции.

Вижте снимки на русата амбиция, която мечтае за стола на Путин

"Да, аз ще се кандидатирам за поста президент на Руската федерация“, каза той пред ветерани и работници от автомобилния завод ГАЗ. На митинг в завода в град Нижни Новгород той предрече, че "Русия ще върви напред и в това движение напред никой и никога няма да я спре". Путин отбеляза, че едва ли има по-добро място от Горковския автомобилен завод да обяви кандидатурата си и благодари на присъстващите за подкрепата.

И порно звезда иска президентския стол на Путин (СНИМКИ)
Президентските пълномощия на Владимир Путин изтичат на 7 май 2018 г. Ако победи на изборите, той ще бъде президент за още шест години, тоест до 2024 г.

Блондинката, която иска стола на Путин, се закани да наложи нови правила в Русия

За пръв път той бе избран за президент на Русия през 2000 г. На 31 декември предходната година президентът Борис Елцин подаде остава и посочи Путин за и.д. президент. През 2004 г. Путин бе преизбран, след това - през 2008 г. - президент стана Дмитрий Медведев и Путин зае премиерския пост, а през 2012 г. Путин спечели нов президентски мандат и Медведев се върна на премиерския пост, припомня ТАСС.
БТА