Противоречиви информации за състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън
Противоречиви информации за състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън / снимка: Guliver/Getty Images

Противоречива е информацията относно състоянието на единствената дъщеря на покойната американска певица Уитни Хюстън.

Според в. "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС, лекарите са изключили животоподдържащите системи на 21-годишната Боби Кристина Браун.

Според  „Пийпъл" и TMZ това не е вярно и Боби все още е на системи.

Не дават шанс за живота на дъщерята на Уитни Хюстън

В редица медии се появи информация, че лекарите са препоръчали на роднините на 21-годишното момиче да бъдат изключени жизнеобезпечаващите я системи. Медиците не давали никакви шансове на Боби Кристина Браун, която се намира в изкуствено предизвикана кома и е на командно дишане.

Според някои медии бащата на Боби Кристина, известният тъмнокож музикант Боби Браун, който днес има рожден ден, желаел да изчака с вземането на решението до понеделник. Той все още се надява, че състоянието на дъщеря му ще се подобри.

Дъщерята на Уитни Хюстън е намерена в безсъзнание във вана

Боби Кристина Браун беше открита преди няколко дни безжизнена във вана в жилището си в Джорджия. Там 21-годишното момиче живееше със своя съпруг Ник Гордън. Причините за състоянието на Боби Кристина засега са неизвестни. В дома й не са открити наркотици.

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне във вана.