Майката на жестоко убитата Ани призна за участието и на трети човек в престъплението
Майката на жестоко убитата Ани призна за участието и на трети човек в престъплението / netinfo

Четири месеца след убийството на 4-годишната Ани Борисова, нейната майка направи разкрития от затвора в Елеонас край Тива, където се намира.

Димитрина Борисова призова бащата на детето да разкаже истината за събитията и разкри разговора си с неговия приятел Николай (Назиф Ахмедов), съобщава „24 часа”, позовавайки се на информация на GRreporte.info.

Могъща мрежа педофили стои зад убийството на 4-годишната Ани?

„Питах го какво си направил с детето ми? Продал ли си го? Скарахме се много лошо и на сутринта той ми донесе телефона и ми каза: „Говори с Николай”. Взех телефона и казах: „Ники, моля те, кажи ми какво се е случило с детето. Кога го видя за последен път?”.

И Ники ми отговори: „Трябва да бъдеш много силна. Каквото и да се е случило, ти трябва да бъдеш силна. Последният път, когато аз видях детето ти беше на 9 април”. След това той затвори телефона и не успях да кажа нищо друго”, разказа Димитрина по време на телевизионно предаване.

4-годишната Ана, която изчезна в Атина, е убита от баща си

На директния въпрос на журналистката дали смята, че Назиф Ахмедов е участвал в убийството на Ани, Димитрина отговори: „Сега казваме истината. Да”.

Веднага след това тя каза, че вярва, че детето все пак е живо. „Вярвам, че детето ми е живо. Не зная защо, но вярвам в това. Очаквам детето си всеки ден. Очаквам някой да ми каже, че са го намерили. Не мога да повярвам на всичко, което е направил този човек. Не мога да повярвам”.

Български гражданин може да е съучастник в убийството на 4-годишната Ани

На въпрос дали е запозната със слуха, че Назиф може вече да не се намира между живите, Димитрина Борисова заяви: „Да, и аз чух нещо такова, че е починал. Просто аз не вярвам на Николай. По никакъв начин”.

GRReporter припомня, че участващите в разследването по случая полицаи са убедени, че в убийството на Ани е участвал и трети човек, тъй като на местопрестъплението е открита ДНК на трето лице.