Зе Соарес: Не се съмнявам, че догодина ще сме много по-силни
Зе Соарес: Не се съмнявам, че догодина ще сме много по-силни / netinfo
Какво е мнението ти за последната среща на Левски?

Този мач беше много труден. Срещу нас имаше един доста приличен отбор. Прибрахме с много добър резултат от това гостуване. Мачът беше много важен за нас и ние си взехме трите точки.

Доволен ли си от твоето представяне в Левски от началото на сезона?

Давам си ясна сметка, че мога да играя далеч по-силно. Представях се по-силно преди да пристигна, когато играех в Бразилия. Длъжен съм да показвам повече от това, което правя до този момент в Левски.

Адаптира ли се към отбора и живота в София?

Да, лека полека го правя. Когато пристигнах в София тук беше изключително студено. За разлика от тук в Бразилия беше много горещо. Започвам да свиквам и със стила на футбол, който се практикува в Европа.

Смяташ ли, че Левски играе по-силно с всеки изминал мач?

Стараем се да играем по-добре във всяка среща. В последно време правим много позитивни резултати. Правим всичко възможно до края на надпреварата да спечелим сто процента от мачовете. Всеки мач трябва да бъде спечелен.

Имаш ли приятели в отбора извън бразилската група?

Приятел съм с момчетата от Левски. Нормално е по-близките до Лусио хора, да са и мой приятели. От отбора с всеки съм приятел.

Смяташ ли, че Левски ще играе по-силно догодина? Все пак говорим за клуб, който е свикнал да печели трофеи, а тази година няма как да стане.

Убеден съм, че догодина ще сме много по-силен отбор. Ще гоним и шампионата, и Купата на страната, а и в турнира за Купата на УЕФА ще се стараем да се представим по-добре. Знам, че в Левски се гонят само титли.

Кой е най-добрият футболист в българското първенство?

Мисля, че тук има достатъчно качествени футболисти. В нашия отбор имаме Ники /Димитров/, който е много класен, вратарят ни Петков също е солиден, а и Том от Литекс ми направи впечатление.

Харесва ли ти в нашата страна и в столицата?

А, сега е много по-добре, защото времето е топло. Преди това видях сняг, което се случи за първи път в живота ми. Вече всичко е добре, намерих си приятели, а и уча езика и всичко, което трябва в България.

Свикнали със Стоилов и неговите изисквания?

Той е много интелигентен треньор. Държи се напълно приятелски с всеки от футболистите си. Класен треньор, най-добрият с който съм работил до този момент в кариерата си.