Войници и фенове на ЦСКА чакат нашите на летището в Сараево
Войници и фенове на ЦСКА чакат нашите на летището в Сараево / Gong.bg
Щастлива от вида на българските национали група от 30 родни фенове причака „лъвовете” при пристигането им на летището в Сараево.

Тя се състоеше от фенове на ЦСКА, дошли с фланелки на шампионите, както и от няколко български войника, изпълняващи охранителни мисии към ЮФОР във военни бази край босненската столица.

Разбираемо, най-голямо въодушевление предизвика появата на „червените” в отбора на Пламен Марков – Велизар Димитров, Вальо Илиев и Александър Тунчев. Все пак най-много мераци за снимки и подписи предизвика влизането в залата за посрещачи на големите ни звезди Мартин Петров и Димитър Бербатов.

Българите обещаха поне един автобус фенове утре на стадиона в Зеница. Те ще присъстват и на тренировката тази вечер, макар да бяха малко разочаровани, научавайки, че тя ще бъде отворена само 15 минути.

За разлика от топлото българско посрещане след 50-минутния полет на националите, нито един босненски футболен репортер или фотограф не бе на аерогарата. Тази вечер преди тренировъчното занимание, Пламен Марков ще даде пресконференция, където вече вероятно ще бъде уважен от местните медии.