На 8 май Владо Николов организира своя бенефисен мач в „Арена Армеец", в който националният отбор ще се противопостави на сборен отбор от звезди.

„Спирам да играя волейбол не защото не ми се играе и ми е омръзнало, а защото просто ми изтече времето. Спортът е до време, а моето време изтече", заяви по Нова телевизия Владо Николов.

„Имам нужда да побеждавам, обсебен съм от идеята да постигам резултат и спортът ми дава възможност да правя това често. Дори като играя на „Не се сърди човече" с децата, искам да побеждавам", каза още капитанът.

Сърцето и душата на Капитана

„Колкото и банално да звучи - търся си работа. Имам ангажимент с младежкия национален отбор на България до края на Европейското първенство в Пловдив. След това не знам", сподели Владо Николов.

„Допреди няколко години, когато бях успешен волейболист, около мен имаше много голямо спортно постижение. Радостта от постигането на цел продължаваше точно 24 часа и нямах време да се зарадвам. На Европейското миналата година имах страхотни моменти, благодарение на тази великолепна публика. Това нещо ме накара да бъда наистина щастлив. Не постигнахме изключителен спортен резултат, но постигнахме човешки такъв. Обединихме около себе всички, които се интересуват от спорт", заяви волейболистът.

Парите от бенефиса на Владо Николов отиват за болните български деца

„За бенефиса съм поканил хора, с които съм играл. След това започнах да смятам, че нямам живи набори, които са активни състезатели. Тогава реших да поканя и активни състезатели, които са интересни. Акцентът трябва да бъде върху българския национален отбор. Това ще бъде единственият му мач за цялото лято. Феновете ще го видят в мач срещу сборен отбор от звезди", сподели още Владо Николов.

Източник: Novanews.bg