Вальо Илиев: За мен винаги е празник, щом съм със съпругата си
Вальо Илиев: За мен винаги е празник, щом съм със съпругата си / netinfo

Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев, който днес има двоен повод да празнува, даде кратко интервю за предаването Гол линия на Дарик. Илиев ще почерпи за именния си ден, а в същото време е подготвил и специална изненада за съпругата си по случай деня на влюбените Свети Валентин.

 

Бранителят на „армейците” сподели и няколко думи за подготовката на тима в Испания, както и за състоянието си след травмата, която получи там.

 

„На този етап се чувствам доста добре. Няма никакви проблеми. Надявам се и за в бъдеще да продължи така. Направих основната част от подготовката. Точно два или три дни получих пълна почивка, иначе през останалото време се занимаваха с мен индивидуално. Почти не съм спирал да тренирам, но все пак ще ми трябва малко време, за да възвърна формата си”, коментира Илиев.

 

„На днешния дне празнувам именния си ден и това, че съм много влюбен в съпругата си. Доколкото знам съм кръстен на дядо ми. Харесвам името си и се гордея с него. Надявам се и за в бъдеще да ми носи късмет”, продължи защитникът.

 

"Приготвил съм нещо специално за съпругата си, но няма да го споделя с вас, тъй като няма да бъде изненада за нея. Тя за мен е един много специален човек и искам да я накарам да се чувства такава каквато всъщност е. Доколкото казва съпругата ми мисля, че съм романтичен. Времето, което прекарваме заедно, не само на празниците, за мен винаги е хубаво. Това, че съм с нея за мен винаги е празник.”

 

„Пожелавам на тези, които се обичат да продължат да го правят и да си вярват”, завърши Вальо Илиев.