Тонев: Макаби е за К1, не за футбол, игра грозно и брутално
Тонев: Макаби е за К1, не за футбол, игра грозно и брутално / netinfo
Изпълнителният директор на Локомотив София бе ядосан от безочливо грубата игра на Макаби Петах Тиква в контролата между двата отбора, спечелена от железничарите с 1:0 и препоръча на израелците вместо във футбола да се пробват в бойната надпревара К1.

„Може би мачът бе най-слабият ни до момента и това е заради изключителната глупост на нашите играчи, които се подведоха по грубите прояви на израелските футболисти. Нещо, за което трябва да си поговорим с тях, тъй като това не отива на отбор, който играе в Европа”, заяви Тонев.

„Израелците стават повече за К1, отколкото за футбол. Оснабрюк направи някои футболни неща, докато този отбор игра по грозен и брутален начин”, каза шефът на червено-черните и коментира намиращия се на проби Даниел Богданович и жребия за евротурнирите в петък.

„Тази вечер ще говорим с треньора и ще решим, такава е и уговорката с Богданович, да решим до утре или други ден. Има вероятност да вземем още един играч.”

„От опита, който натрупах в Европа, няма никакво значение, кой ще изтеглиш, а как ще играеш. Този, който е по-мотивиран и по-концентриран печели.”

„Не мога да не бъда доволен от това, което видях, въпреки че направихме равен с Галатасарай и загубихме от Оснабрюк. Терените и всичко останало беше на отлично ниво”, обобщено заяви изпълнителният директор на Локо София за лагера в Холандия.