Томов: Бъдещето на ЦСКА ясно в средата на юни
Томов: Бъдещето на ЦСКА ясно в средата на юни / netinfo

Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че бъдещето на клуба и новите попълнения в отбора ще станат ясни в средата на юни

 

„Не съм бил на никакъв разпит. След 7-и ще разговаряме за новия собственик на клуба. Доволен съм от резултатите. Пътуването до Лондон бе много ползотворно. В момента колегите ми работят много активно по намирането на най-точни варианти за подготовка. До края на седмицата ще бъдем напълно готови с лятната подготовка в детайли”, коментира босът на „армейците”.

 

„Утре ще ми се представи доклад за тези футболисти, които остават в първия и дублиращия отбор. За останалите ще търсим решение. Започваме и подготовка за поканване на нови лица. Преговаряме с клубове. Крайни решение ще имаме към 10-15 юни”, добави Томов.

 

„Не смятам, че закъсняваме. Не говорим предварително. Работи се много и се надявам да стигнем до крайни решения. Проявяваме интерес към Здравко Лазаров, Стойчо Младенов вече разговаря с него, аз съм дал своето принципно съгласие, но той трябва да уточни личните си условия с Шинник. Със сигурност мога да кажа, че ядрото на футболистите остава и няма да бъдат продавани футболисти”, сподели президентът на ЦСКА.

 

„За да бъдат привлечени някой футболисти те първо трябва да бъдат освободени. Не крия, че ЦСКА е много атрактивен и има много желаещи да дойдат в отбора, но докато не завърши процеса не трябва да говорим. Владимир Манчев винаги ще има място в ЦСКА”, допълни Томов.

 

„На масата са сложени оферти и съм убеден че всички, които работим по случая Кремиковци ще намерим най-доброто решение. Трябва да бъдат решени три критерия и до две-три седмици ще бъде взето решение. Ние сме на едно шампионско ниво, но трябват още доста усилия за Европа”, сподели президентът на ЦСКА.

 

„Бюджетът на един отбор участващ в Шампионската лига е 7-15 пъти по-голям от нашия. Стадионът ни в момента след погрома ни в сектор Б не е в добро състояние, но ще обсъдим промени на стадиона. Аз също не съм доволен от вида на стадион „Българска армия”. Всичко има нужда от европеизиране”, завърши Александър Томов