Тевес: Обещах на сър Алекс
Тевес: Обещах на сър Алекс / netinfo
Карлос Тевес заяви, че обещал на сър Алекс Фъргюсън, че ще премине в Манчестър Юнайтед и няма да върне назад думите си. Представителите на аржентинския нападател вече са се договорили с „червените дяволи” и остава трансферът само да бъде финализиран.

„Чрез моите хора аз дадох дума на г-н Фъргюсън” – каза Тевес – „Те са му казали, че ще бъда в Манчестър Юнайтед през следващия сезон, а веднъж когато направя обещание, аз не се отказвам от него.”

„Няма играч, който ще се откаже от тази възможност, а и преговорите са твърде в напреднала фаза за да има връщане назад.”

Тевес заяви още, че е може да напусне Уест Хем още през януари, но не го е направил тъй като е искал да спаси отбора от изпадне.

„Надявам се феновете да ме разберат. Имах две много добри оферти от чуждестранни клубове през януари, но отказах, защото имах недовършена работа. Щеше да е по-лесно да преместя, но не можех да напусна клуба и феновете в тази трудна ситуация. Ще бъде емоционален и специален ден, когато се завърна да играя там.”