Сър Алекс вярва в успеха и през новия сезон
Сър Алекс вярва в успеха и през новия сезон / netinfo
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази вярата си, че неговите играчи могат да повторят отличното си представяне от миналия сезон и през настоящата кампания.

„Мисля, че имаме добър отбор, но има накъде да се развива. Разполагаме с няколко млади таланти, които се представиха добре през миналия сезон. Младостта им обаче пролича, тъй като не показаха постоянство”, заяви сър Алекс пред клубния сайт на „червените дяволи”.

„Двойният успех – спечелването на титлата от Премиършип и Шампионската лига, може само да ни помогне на психиката. Играчи като Роналдо, Рууни, Андерсон и Нани ще се поучат от опита си досега, и наистина ще се превърнат в лидерите на тима. Много съм доволен от техния прогрес”, допълни той.

„Гигс все още е способен да помогне на отбора от големия си опит. Няма да играе във всеки мач през новия сезон. Ако обаче успее да ми даде 25 мача на едно прилично ниво – а аз съм сигурен, че ще успее, тъй като се пази – ще ми бъде изключително полезен за новия сезон”, продължи Фърги.

„Андерсон и Нани ще подобрят играта си, това бе и причината да ги закупим. След време ще заменят изцяло Скоулс и Гигс. Без съмнение Пол ще ни даде още няколко години на върхова форма.