Станимир Стоилов: Другите отбори не ме интересуват
Станимир Стоилов: Другите отбори не ме интересуват / netinfo
„Нямам проблеми с приспособяването си в Ловеч”, заяви за Гонг новият наставник на Литекс Станимир Стоилов. „Всички играчи участват в тренировъчния процес. Тепърва ще избистряме игровите връзки и ще трябва да започнем да завишаваме критериите си”, добави бившият наставник на Левски.

„Сравнително съм доволен от функционалното състояние на играчите. Някои са почивали активно, други – като професионалисти. Затова сме ние тук, за да ги вкараме в добра физическа и спортна форма”, каза още Мъри.

„Все още ми е трудно да преценя състоянието на отбора, защото някои от основните играчи отсъстват, други сега се присъединяват. След контролите в Холандия ще имам повече яснота върху състоянието на тима. Сега за мен е важно играчите да участват сериозно в тренировките”, сподели Стоилов.

„Докато не изиграят няколко контроли, не мога да дам мнението си за играчите на проби. Ние по принцип нямахме много време, за да наблюдаваме играчи, защото първенствата бяха завършили. В бъдеще обаче ще намалим играчите, които ще идват на проби. Искам да подобрим конкуренцията в централната част на защитата, в халфовата линия и евентуално в нападение”, заяви наставникът на ловчанлии.

„Преди началото на първенството сме готови да си поставяме всякакви цели, въпросът е доколко можем да ги изпълним. Важното за нас е да си изградим отбора, да играе футбол, който да му гарантира успехи. Една от целите ни е трайно присъствие в Европа”, добави младият специалист.

„Не ме вълнува какво се случва в ЦСКА”, каза Стоилов за първия си официален съперник. Те са един обикновен противник за мен. Не следя какво става и в другите отбори. Имам достатъчно проблеми, за да се интересувам и от тях”