Приближени на Гриша Ганчев заключили Българска армия?
Приближени на Гриша Ганчев заключили Българска армия? / БГНЕС, архив

Хора на Гриша Ганчев са заключили всички входове на стадион "Българска армия". Това съобщи синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева.

По думите й въпросните хора са взели всички ключове от служителите на стадиона и им наредили със заплахи да напуснат съоръжението.

Гриша Ганчев: Постигнах целта си за ЦСКА

Тази вечер дружеството, което се намира в производство по несъстоятелност, трябва да започне подготовка. По информация на Нова телевизия отборът ще влезе на стадиона със служители на СДВР.

"В понеделник привечер, след 18.00 ч., ще се съберат около 15 млади футболисти, които ще започнат подготовка на "Българска армия". За съжаление не мога да ви кажа нито техните имена, нито кой треньор ще води отбора", сподели вчера Милева.

Тя потвърди също, че Васил Божков стои зад проекта. По всяка вероятност треньор на отбора ще бъде Адалберт Зафиров.

В момента има два оздравителни плана за ПФК ЦСКА АД, единият от които е на Васил Божков, а другият е на Гриша Ганчев.

Приближени на Гриша Ганчев заключили "Българска армия"
netinfo

В отговор сайтът на ЦСКА публикува открито писмо до синдика Дора Милева, която според ръководителите на "армейците" е иззела функциите на изпълнителен директор на НОВЕ Холдинг АД.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ в Gong.bg: ЦСКА: Г-жо Милева, заповядайте на "Армията"

"Изключително радостни сме от ентусиазма ви да развивате спорт и в частност българския футбол. Ние винаги сме подкрепяли спортните проекти, така ще постъпим и в този случай. Не искаме да стават ексцесии сред феновете, искаме мир и любов!", посочват от клуба в изявлението си, цитирано от Gong.bg.

От публикации в медийното пространство научаваме, че организирате сборове, лагери и тренировки.

"От наша страна няма никакъв проблем да използвате съоръженията на "Армията", заповядайте! Единствената ни молба е да не стъпвате и да не провеждате занятия на основния терен, защото е след ремонт и тревата има нужда от технологично време да заздравее", пишат още от клуба.

ЦСКА получи лиценз за елита, Лигата ще е от 14 отбора

От ръководството се обръщат и към състезателите от детско-юношеската школа на ЦСКА и на техните родители с призива да "бъдат спокойни, да не се поддават на евтини провокации и махленски заплахи за прекратяване на кариерите им".