Кривия: Показахме истински левскарски дух
Кривия: Показахме истински левскарски дух / Gong.bg
Ветеранът на Левски Александър Александров бе много доволен след победата с 3:2 над Гент в първия мач от груповата фаза на Лига Европа. Кривия започна титуляр двубоя срещу белгийците като остана на терена до 76-та минута.

„Щом сме излезли на терена, сме го направили, за да бием и успяхме да го направим. От началото на сезона показваме колективен дух, това е най-най-важното, да имаме колектив! Показваме го и когато сме единни, всичко върви. На терена показахме истински левскарски дух като успяхме да обърнем срещу един доста труден съперник и заслужено победихме. Беше много бърз мач, атака за атака. Гент не ни изненадаха, знаехме, че от статични положения са силни и така ни отбелязаха втория гол, който беше може би наша колективна грешка, но всичко завърши добре”, коментира Александров.

„Играя там, където ме сложат. Моята работа е да помагам в такива мачове. Слаби противници няма. И в бъдеще играем мач за мач, а е много добре, че тръгнахме с победа и за самочувствието ни. Да се надяваме, че ще продължаваме така да играем. Важното е да радваме тази публика, която дойде и ни подкрепяше както винаги в трудни моменти. Освен да благодаря на публиката, няма какво да кажа. И след този успех ще продължим да сме стъпили здраво на земята. Във футбола няма минало, има бъдеще!”, каза още полузащитникът на Левски.