Костадинов: До края на месеца ще се знае цената на ЦСКА, за който иска да купи отбора
Костадинов: До края на месеца ще се знае цената на ЦСКА, за който иска да купи отбора / netinfo
„На добро физическо ниво е отборът, аз лично съм много доволен от представянето на по-младите футболисти, мисля, че по-опитните ще им помогнат по-бързо да навлязат в играта”, сподели специално за Гонг спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов на лагера на „червените” в Холандия.

„Далеч съм от мисълта, че в момента се гради нов ЦСКА, просто ни напуснаха ключови играчи, но те не са толкова много, ядрото ни остана при нас. Мисля, че и с младите играчи – клубът ни ще тръгне нагоре.”

„За мен най-важното е отборът да тренира добре, мисля, че истерията около тима отшумява. Все още продължава да витае една загадъчност около ЦСКА, но това е плод на някои медии. Нормално, ЦСКА е най-големият клуб в България и е нормално всички да гледат към нас.”

„За нов собственик се говори от доста време, заради това се получиха тези големи проблеми в ЦСКА, но засега, това което аз знам, в скоро време няма да има нов собственик, ще се оправяме както може. Драма няма да има на 4-ти август, за първенството няма да имаме проблеми, този проблем се получи според мен, заради смяната на собственика на ЦСКА.”

„Относно Данчо Тодоров много информации се прокрадват се в медиите, но там не се пише истина. В ЦСКА нямаме писмена оферта за него и никога не е имало. Продаваме играчи, ако има добра оферта за тях. Има интереси към някои от състезатели ни. Преди две-три седмици казах, че трябва да се разделим с по-скъпоплатените играчи, ако има добра оферта, няма да пречим на никой. Досега за Ланзаат не е имало писмено предложение, но ако дойде, няма да го спираме.”

„Всичко зависи, дали някой ще бъде продаден, ако всички останат при нас, няма да привличаме нови играчи.”

„Нормално е един футболист, който се забави и покаже неуважение към ЦСКА да бъде глобен, това е част от правилника. Нормално е Вуядинович и Гарсес да бъде глобени.”

„Гарсес има две години договор с ЦСКА, имам уверението на агента му, че до два-три дена ще се присъедини към лагера на тима в Холандия. Който си мисли, че с лека ще разтрогнем договора му, се самозалъгва.”

„Целите на ЦСКА винаги са високи, дори и с по-малък потенциал. В началото на първенството ще обявим целите на тима.”

„Разполагаме с над 30 играчи, които не могат да играят с първия отбор, така че, който не попадне в него, ще бъде на разположение на дублиращия тим.”

„Аз лично ще се боря докрай ЦСКА да просъществува, до края на месеца ще се знае реалната цена на този клуб, и всеки, който има желание да купи ЦСКА, ще може да го направи”, коментира за Гонг Емил Костадинов.