Контузията на Боримиров по-тежка от очакваното
Контузията на Боримиров по-тежка от очакваното / Sofia Photo Agency

Контузията на Даниел Боримиров се оказа по-сериозна от очакваното, това заяви на пресконференция неговият наставник в Левски Станимир Стоилов.

Халфът ще отсъства поне десет дни, а сега е в Германия, където са му били направени редица изследвания. Станимир Стоилов бе притеснен от факта, че Боримиров ще загуби формата си за решителните последни мачове за сезона.

Относно предстоящата среща на „сините” с Беласица, старши треньорът на шампионите сподели, че все още умува около няколко поста за титулярния състав. Николай Димитров отново ще получи шанс да стартира сред първите единайсет.

Наставникът на Левски не пожела да разкрие кой от неговите футболисти ще излезе с капитанската лента.

„Ще избираме между играчи, които са от школата на клуба. Може да е Христо Йовов, а защо не Живко Миланов, Валери Домовчийски или дори Николай Димитров”, допълни треньорът.

Станимир Стоилов изрази мнение и за работата на Дисциплинарната комисия към БФС. Мъри смята, че БФС трябва да накаже сурово Георги Какалов от Ботев Пловдив.

Нападателят прочул се с червените си картони през този сезон, показа неприлични жестове на запалянковците на ЦСКА в среща от последния кръг в А група. „Канарчетата” са следващият съперник на Левски в родния шампионат.

Още спортни новини в Gong.bg