Калдерон се отказва от Бербо, за да си осигури Роналдо
Калдерон се отказва от Бербо, за да си осигури Роналдо / netinfo

Английският таблоид „Mirror” отново подхваната темата за евентуален трансфер на капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Този път обаче изданието съобщава, че в стремежа си да привлече Кристиано Роналдо, президентът на Реал Мадрид Рамон Калдерон има намерение да отстъпи Бербо, към който също имаше интерес, и да остави пътя чист за „червените дяволи”.

В последните месеци в медиите се появи информация, че звездата на Тотнъм е влязъл в трансферния списък на „белия балет”, но също така и че Сър Алекс Фъргюсън остава заинтересован от нападателя на „шпорите”.

Реал Мадрид продължава с офанзивата по привличането на португалския национал и вече е готов на всичко, за да си го подсигури за началото на следващия сезон.

В същото време пък английските издания твърдят, че от Тотнъм упорито отказват да продадат Бербатов в друг английски клуб. Според българските обаче, ръководствата на Тотнъм и Манчестър Юнайтед вече водят преговори на високо ниво за трансфер на българския национал.