Гриша Ганчев обяви пред привържениците на ЦСКА, че вариантите за бъдещето на клуба са два - стартиране на ново дружество, което да бъде правоприемник на старото или да бъде взет лиценз на отбор от А група.

„Пред ЦСКА има два варианта - вие изберете кой, или ново дружество, имам уверение, че няма да ни пречат да се върнем, където искаме като ще бъдем правоприемник на настоящия клуб с всички титли. Другият вариант е да вземем лиценз на отбор от А група", заяви Ганчев пред над 3 гиляди души, заели място в Сектор А на стадион „Българска армия".

На въпрос на фен, дали евентуалното ново дружество ще продължи битката си във В група, Ганчев отговори, че в понеделник предстои среща на ръководството на ЦСКА с Борислав Михайлов по този въпрос. „Има уверение, че отборът ще продължи във В група, но от Боби Михайлов всичко може да се очаква, тъй като в последните няколко месеца част от решенията му бяха доста неадекватни. Но имаме уверение, че евентуално ново дружество, което вече е регистрирано, ще продължи във В група."

„Аз за съжаление не съм юрист и гадател, но компромиси се направиха през годините много. Излишно е да споменавам примерите. И Берое, и Разград, и Локомотив Пловдив, и Ботев, и който си искате. Ние днес сме се изправили пред вас да кажете своето желание, другата работа оставете на нас. Ние искаме с дипломация да тръгне клуба и да отиде там, където му е мястото."

Повече подробности четете в Gong.bg