Ериксон: Ще се видя с Шинаватра този уикенд
Ериксон: Ще се видя с Шинаватра този уикенд / netinfo
Мениджърът на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон разкри пред английските медии, че очаква още този уикенд да проведе разговори със собственика на клуба Таксин Шинаватра.

Бъдещето на спеца при „гражданите” бе поставено под сериозна въпросителна, след като Шинаватра призна, че не доволен от представянето на отбора от началото на година.

От друга страна обаче, бившият селекционер на Англия сподели, че предстоящата среща няма да бъде относно бъдещето му в Ман Сити, а по-скоро за излагане на бъдещите планове на Ериксон за лятната селекция.

„Все още не съм разговарял с д-р Таксин, но се надявам, че ще направя това в предстоящия уикенд. Искам да обсъдя с него бъдещето на тима, тъй като то е най-важно”, заяви Ериксон.

Последният бе свързван и с евентуалното привличане на Роналдиньо от Барселона. „В общи линии, ако привличаме нови състезатели през лятото, то трябва задължително да бъдат от световна класа. В момента разполагаме с добър екип, но ако искаме да се изкачим с една крачка нагоре, трябва да вземем класни играчи”, коментира още спецът.