Едуард Ераносян: Бяхме като на театър
Едуард Ераносян: Бяхме като на театър / beroe-bg.com
Старши треньорът на Берое Едуард Ераниосян заяви след домакинската загуба на неговия отбор с 0:1 от ЦСКА, че липсата на фенове на стадиона си е оказало своето влияние.

Дисциплинарната комисия към БФС наказа старозагорци с един мач при закрити врати. Причина за санкцията бе масовото сбиване на привърженици на Берое с фенове на Спартак Вн след мача между двата тима от 22-я кръг от А футболна група миналата събота.

„Като че ли бяхме на театър пред тези празни трибуни. Предполагам, че ако Берое не беше наказан щяха да дойдат много хора, но не мога да гадая тогава какъв щеше да е резултата. При всички положения това щеше да е някаква помощ”, заяви Едуард Ераносян.

„Жалко е,че загубихме. Днес ние бяхме победени. Все пак ЦСКА е един от грандовете в България. Би трябвало да очакваме нашите златни моменти и понякога да ги изненадаме с нещо. Това бе един мач на надлъгване. ЦСКА ни надлъга”, допълни още наставникът на Берое.

„Ваня Дзаферович има 3-сантиметрова аркада и затова пътува към болницата. Това са футболни неща, който го е страх не излиза на терена и не играе”, сподели Ераносян.