ЦСКА се превръща във ФК Лупи? Гриша Ганчев отрича
ЦСКА се превръща във ФК Лупи? Гриша Ганчев отрича / DarikNews.bg, архив

Футболният клуб ЦСКА може да бъде преименуван на ФК "Лупи".

По повод последните информации в. "Сега" отбелязва, че "подигравката на Гриша Ганчев с автентичния клуб ЦСКА (ПФК ЦСКА АД) вече заприлича на гавра".

Ако няма бърз фалит, ЦСКА обмисля оттегляне

Вчера назначеният от Ганчев за изпълнителен директор на клуба бивш национал по борба Николай Иванович Паслар е внесъл проект на покана до акционерите в клуба за общо събрание на 20 юли 2016 г. Той е приет единодушно, без да има предложения или изказвания. Всъщност са присъствали само Паслар и Тодор Тодоров, докато третият член на УС на ПФК ЦСКА АД - Ивайло Манджуков, не е присъствал, посочва изданието и допълва: "Намеренията са не само клубът да бъде фалиран, но и това да стане, като отборът със славна история, 31 титли и 20 национални купи да стане и за посмешище".

Гриша Ганчев: ЦСКА се завръща в А група

В дневния ред основната точка е: "Наименованието на ПФК ЦСКА АД се изменя от "Професионален футболен клуб ЦСКА" на "ФК Лупи АД". Под прякора Лупи е познат бившият шеф на ЦСКА Александър Томов. В допълнение седалището на клуба ще бъде променено от бул."Драган Цанков"3 (там е стадион "Българска армия"), на бул. "Джеймс Баучер"71, ет.3, ат.4, което всъщност е домашният адрес на Паслар, който живее там под наем.

Очаква се на общото събрание ще бъде приет "годишен финансов отчет на ПФК ЦСКА АД за 2015 г. и докладите на експерт-счетоводителя".

ЦСКА се превръща във ФК Лупи Гриша Ганчев отрича
netinfo

След като информацията се появи благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев излезе с обръщение на клубния сайт. Там той отбелязва, че "ударите под кръста не спират".

ЧЕТЕТЕ в Gong.bg: Ударите под кръста не спират

Опровержението си, че ЦСКА ще бъде прекръстен на ФК Лупи, той аргументира с думите: "Истинските армейци не трябва да се поддават на такива евтини и гнусни спекулации. ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв".

"На сцената ежедневно се появяват оздравители, благодетели, успели и неуспели, всякакви знайни и незнайни герои. Води се междуличностна борба и изникват стари финансови взаимоотношения в дружеството, което е в несъстоятелност, които няма да завършат и в следващите десетилетия. Финансовите неуредици между различни хора и групи също", пише още Гриша Ганчев в позицията си.

"Всички в клуба се разграничаваме от тези долни и жалки спекулации и работим за благото на отбора, който от новия сезон ще е там, където му е мястото - НА ВЪРХА", завършва бизнесменът.