Батков коментира общото между Левски, Ангела Меркел и доклада на ЕС за България
Батков коментира общото между Левски, Ангела Меркел и доклада на ЕС за България / netinfo
Собственикът на Левски Тодор Батков стигна и евродоклада на ЕС за България, след като спомена и че Майкъл Чорни още се интересува от отбора.

„Просто е... Какво да говоря. Всичко минава всякакви граници и аз не знам дали имаме или нямаме държава. Получих европейския доклад за страната ни, който е ужасяващ. Просто 90% е критика и то съвсем конкретна. Картонът е жълт, леко червенеещ, който ни вдигат от Европа. Човекът... (б.а. – Чорни) Днес сутринта се разделихме в 5:30 часа в Кипър. Той продължава да е духом с Левски и се интересува от момчетата”, каза Батков

Преди броени дни излезе решението за Станислав Ангелов. В петък в Левски ще се съберат, за ще решат, дали да го обжалват, защото според специалисти, „сините” имат реален шанс да успеят.

„Вижте сега. Всички са много независими, ама Ангела Меркел е от Котбус. Това не знам дали го знаете. И на немската федерация много и тежи думата във ФУФА, УЕФА и ФИФА. Аз съм жив свидетел на това. В новия панел, който създаде Европейската клубна асоциация, в която единствен от България Левски влезе, мен не ме избраха в борда, но от 13 души единствената държава с двама представители е Германия. Така че, всички са много неутрални, но някоя дама е от Котбус”, смеейки се заяви Тодор Батков.