/ ГЕРБ Плевен
Плевен не е подготвен за магистралата. В момента 6000 превозни средства преминават през града за едно денонощие, от които 1200 са тежкотоварни. Това се дължи на липсата на обходен път. 2020 г. е крайният срок такъв алтернативен маршрут да бъде изграден“, категоричен е кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров, който днес представи концепцията си за бъдещото управление на Плевен и общината.

По думите му демографският проблем за Плевен е голям, а политиката на ГЕРБ е да бъдат привлечени инвеститори, да се създаде добра среда за младите. „Ние смятаме да повишим благосъстоянието на плевенчани като поемаме ангажимент средните доходи да се вдигнат с 500 лева. „АЕЦ „Белене“ е един от основните приоритетите в региона. Категорично стоя зад този проект. Той е изгоден за България. За 7 години ще бъдат инвестирани над 4 млрд. лева в него, защото ме интересува развитието на региона“, коментира Петров.

В интервюто си той засегна и темата за битовата престъпност, която „не е толкова определяща в град Плевен, колкото в малките населени места в общината. „Това се дължи на липсата на достатъчно полицейски патрули. Ще предложа адекватно видеонаблюдение и екипи за бързо реагиране, въвеждане на общинска полиция“, подчерта кандидатът на ГЕРБ.

ГЕРБ Плевен

Цялото интервю на Мирослав Петров можете да видите ТУК

Купуването и продаването на гласове е престъпление!