Галина Димитрова
Галина Димитрова / NOVA
Мениджърът „Човешки ресурси“ в Нова Броудкастинг Груп Галина Димитрова участва в конференцията на Business Lady
Проведе се първото издание на HR-конференцията „Жените лидери в човешките ресурси говорят”, на списание и клуб Business Lady. Събитието бе част от инициативата „Жените лидери в човешките ресурси”, в рамките на която най-успешните дами в областта на HR и Employer Branding споделиха опит и добри практики, и дадоха насоки за изграждането на HR-стратегията на всяка организация в следващите 5 години.

Мениджърът „Човешки ресурси“ на Нова Броудкастинг Груп Галина Димитрова, заедно с още 11 от най-опитните дами в HR сферата у нас, взеха участие в участие в конференцията, а събитието откриха част от членовете на международното жури на инициативата.
„Фокусът ни бе да имаме мисия, която да показва кои сме ние; ценности, които да ни описват и критерии, които да са част от нашата оценка на представянето.

Планираме редица инициативи, свързани с процеса по оценка на представянето, като програма за ментори, отворени позиции, инициативи, с които да увеличим даването на обратна връзка, създаване на съдържание и обучения. Обратната връзка е от ключово значение за нас, затова създадохме платформа за обратна връзка 24/7”, сподели Галина Димитрова за процеса по изграждане на мисия, визия, ценности и система за оценка на представянето в компанията.

Жените в HR-а говорят LIVE се излъчи в трите виртуални канала на списание и клуб BUSINESS LADY, където можете да ги гледате на запис: https://www.linkedin.com/events/womenleadersinhrtalkslive6886976270245122048/about/
https://www.facebook.com/businesslady.eu
https://www.youtube.com/channel/UCaTF5I3aL0w2MDmlxwvxYqg/videos

Целта на инициативата „Жените лидери в човешките ресурси” е да покаже приноса на дамите в съответния сектор, като продължение на основната мисия на списание Business lady - да подкрепя позициите на дамите в бизнеса и обществото.

Галина Димитрова е мениджър „Човешки ресурси“ на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) от 2019 г. С богатия си професионален опит, тя отговаря за стратегическото управление на човешкия капитал на водещата мултиплатформена медийна и технологична компания в България. Заедно с мениджърския екип успява да постави основите на иновативна и уникална система за оценка и развитие на служителите в НБГ, изграждайки визия и ценности на компанията. Преди да се присъедини към Нова Броудкастинг Груп, в продължение на 4 години е заемала идентична позиция в ИКЕА България. Преди това е била Тийм лидер „Подбор и обучение“ в „Пени Маркет“, до изтеглянето на компанията от българския пазар. От 2008 до 2013 г. Галина Димитрова е мениджър „Човешки ресурси“ в „Баргейм“ АД, чиято дейност е в сферата на хазартната индустрия