До деня на президентските избори екипът на предаването „Комбина" ще среща зрителите на NOVA с претендентите за държавен глава. Първа Татяна Дончева пусна екипа на „Комбина" в дома си за едно болезнено откровено интервю. „Смятам, че отключването на борбата с мутрите и мафията трябва да стане в президентската институция. Тази институция крие огромни възможности за влияние в най-хубавия смисъл", коментира тя.

„Аз имам едно преимущество - не съм от мразените политици, но съм политик, който е видял много работи от към кухнята", подчерта тя.

Татяна Дончева влиза в битката за президент

Дончева разказа повече и за съдебната процедура за регистрация на ДПС. „Бях прокурорът, който отказа регистрацията на ДПС. Главният прокурор генерал Мартин Гунев ме повика в кабинета си, беше дошъл извънредно, попита ме какво мисля. Аз му казах, че това е партия на етническа основа и съм готова да го аргументирам. Той каза, че това е достатъчно. Дойдоха от тогавашните служби и поискаха да ми дадат оръжие. Аз им казах, че пистолетът ще ми тежи в дамската чанта и че няма да го използвам, освен да ударя някого с чантата", обясни Дончева.

Д21 на Татяна Дончева се оттегля от разговорите с БСП за общ кандидат-президент

Какво още каза тя - гледайте във видеото!