Страстен старт на новото уеб риалити „Сладки свалки“ с ексклузивни два епизода

С горчиво или солено ще приключат първите два епизода?

С горчиво или солено ще приключат първите два епизода?
С два ексклузивни епизода днес стартира най-новата уеб риалити поредица на 7Talents – „Сладки свалки“ във Vbox7.com. Епизодите може да следите всеки четвъртък от 14:00 часа в канала на поредицата в сайта за видео забавление Vbox7.com.

В „Сладки свалки“ репортерът Дани Петканов и неговата помощница Наталия Кобилкина дават възможност на търсещите любовта да проверят по нов и авантюристичен начин дали могат да намерят своята подходяща половинка чрез „среща на сляпо“. Те ще преобърнат представите ни за първа среща, защото според регламента на формата участниците не се познават предварително, а провокацията към тях е да проведат своята първа среща със завързани очи. По време на вечерята водещият Дани Петканов ще отправи различни предизвикателства към тях, които ще нагорещят атмосферата в студиото и ще помогнат на участниците да се опознаят по-добре. Какви са те, разберете в първите два епизода.

Любо и Стела

Първите участници в стартовия епизод на „Сладки свалки“ са танцьорката Стела и консултантът Любо. Тя е дива и сладка, а той балансиран и знаещ какво търси в една дама. Стела живее на високи обороти и търси половинка, която да издържи на темпото й. След многото си връзки, Любо пък е стигнал до етапа, в който иска да се влюби за първи път.

Част от предизвикателствата на Дани Петканов е вечеря със завързани очи

Ще открият ли двамата своя потенциален партньор един в друг? Ще бъде ли връзка за една вечер, за 10 години или за цял живот? Разберете в епизода тук
Веднага след първия епизод, всички романтици и прагматици могат да проследят и ексклузивния втори епизод, в който двама очарователни студенти търсят нова и истинска връзка. Никол е на 19 и следва педагогика, а 21-годишният Мартин е студент по молекулярна биология. Тя учи интензивно арабски и мечтае един ден да работи в тайните служби, а той се надява да създаде свой медицински център за инвитро процедури, за да помага на хората. Ще открие ли Никол рицарят на бял кон?  Дали Любо ще открие в Никол своята нова половинка? Разберете тук
Мартин и Никол е втората двойка

Следете „Сладки свалки“ във Vbox7.com всеки четвъртък от 14:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете и във Facebook.