Спират временно водата в няколко столични квартала в четвъртък
Спират временно водата в няколко столични квартала в четвъртък / снимка: DarikNews
Във връзка с пресвързване на уличен водопровод в кв. „Манастирски ливади” в четвъртък, 8 януари, се налага прекъсване на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в кв. „Овча купел”, кв. „Манастирски ливади”, кв. „Гоце Делчев”, кв. „Павлово”, жк „Бъкстон”.

При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурена водоноска в квартал „Гоце Делчев”, ул. „Георги Измирлиев” и бул. „Тодор Каблешков” и в квартал „Овча купел” на ул. „Любляна”.

На същата дата – 08 януари 2009 г. от 10.00 до 22.00 часа водоподаването ще бъде прекъснато и в кварталите „Модерно предградие”, „Република” І и ІІ, „Толева махала” и „Божурище”. Водоноска ще бъде осигурена кръстовището ул. „Връх Манчо” пред бл. 3.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.