В новия епизод на „Кошмари в кухнята“ утре вечер в 21.00 часа по NOVA шеф Манчев се отзовава на молба за помощ, изпратена от собствениците на семейно заведение в Плевен. Ресторант „Триада“ се намира в близост до централната част, но далеч от сърцата на клиентите.
Собственикът Божидар има дълъг професионален опит в ресторантьорския бизнес. Половината му живот е минал в работа като сервитьор, барман, управител, а сега за първи път се заема със собствен бизнес. В начинанието до него плътно е съпругата му Цветелина. Двамата правят всичко – помагат в кухнята, на бара, не жалят сили. Мечтата им да създадат приятно място, където хората да си отдъхнат и да хапнат вкусна храна, е на път да се срине. Вложили са всичко – труд, пари, кредити, последната им надежда е шеф Манчев, който да им покаже къде грешат и да им даде посока и кураж.
Първоначалната диагноза на Манчев е, че мястото е трудно откриваемо, а „Триада“ – името на китайската мафия, по никакъв начин не кореспондира с менюто в ресторанта. Интериорът е приятен, чисто и приятно място и мотивирани хора, установява още кулинарният мениджър.
След назначените бързи изследвания на обедното меню, шеф Манчев диагностицира следните отклонения в референтните стойности – пица с вкус на печена филийка с кашкавал, тиквички по гръцки с вкус на олио, безвкусна салата и твърди кюфтета с гарнитура от пълен хаос в кухнята.
Назначеното лечение включва смяна на името на ресторанта, което да отговаря на менюто, а именно Бар Грил. Няма българин, чиято душа да не трепва при уханието на скара на дървени въглища и мириса на прясна и вкусна храна.
Ще успеят ли Боби и Цвети да спечелят битката за сърцата на клиентите в Плевен след рестарта на семейния бизнес, назначен от доктора на кулинарните науки – шеф Манчев, гледайте точно в 21.00 часа по NOVA на 21 март.
За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.
Собственикът Божидар има дълъг професионален опит в ресторантьорския бизнес. Половината му живот е минал в работа като сервитьор, барман, управител, а сега за първи път се заема със собствен бизнес. В начинанието до него плътно е съпругата му Цветелина. Двамата правят всичко – помагат в кухнята, на бара, не жалят сили. Мечтата им да създадат приятно място, където хората да си отдъхнат и да хапнат вкусна храна, е на път да се срине. Вложили са всичко – труд, пари, кредити, последната им надежда е шеф Манчев, който да им покаже къде грешат и да им даде посока и кураж.
Първоначалната диагноза на Манчев е, че мястото е трудно откриваемо, а „Триада“ – името на китайската мафия, по никакъв начин не кореспондира с менюто в ресторанта. Интериорът е приятен, чисто и приятно място и мотивирани хора, установява още кулинарният мениджър.
След назначените бързи изследвания на обедното меню, шеф Манчев диагностицира следните отклонения в референтните стойности – пица с вкус на печена филийка с кашкавал, тиквички по гръцки с вкус на олио, безвкусна салата и твърди кюфтета с гарнитура от пълен хаос в кухнята.
Назначеното лечение включва смяна на името на ресторанта, което да отговаря на менюто, а именно Бар Грил. Няма българин, чиято душа да не трепва при уханието на скара на дървени въглища и мириса на прясна и вкусна храна.
Ще успеят ли Боби и Цвети да спечелят битката за сърцата на клиентите в Плевен след рестарта на семейния бизнес, назначен от доктора на кулинарните науки – шеф Манчев, гледайте точно в 21.00 часа по NOVA на 21 март.
За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com.