/ Ох, на мама
Платформата, насочена към бъдещи и настоящи родители, предлага нови специални секции и още повече полезна информация
 Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! отбелязва своя трети рожден ден. Сайтът, който е част от дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага надеждна и полезна информация за периода от планирането на бременността до първите години в живота на детето. Съдържанието в ohnamama.bg е внимателно подбрано от над 15 утвърдени експерти в областта на физическото и психоемоционално здраве - многоуважавани специалисти, педиатри и екипи от реномирани болници, за да предложи достоверни и проверени факти на бъдещите родители.

В платформата потребителите ще открият ново специално място, посветено на бащите - Ох, на татко!, където могат да намерят любопитни факти и полезна информация. В секцията Възпитание пък бъдещите родители ще се запознаят с насоки и съвети как да подпомогнат развитието на децата си в първите години от раждането им. Сайтът предлага и интересни игри за ранно детско развитие, защото чрез игра се учи най-добре.

Платформата предлага също нова полезна и развлекателна поредица - “Ох, на мама! Podcast”, насочена към всички бъдещи и настоящи родители. Водещата Наталия Такова-Мазгарева – главен редактор на сайта, ще представи поредица от срещи с доказани специалисти в различни области, които ще отговарят подробно на важните въпроси, свързани с развитието и здравето на най-малките.

Тъй като сайтът се стреми да бъде максимално полезен, Ох, на мама! създаде специална функционалност „Задай въпрос!“, в която родителите могат да отправят запитвания, а екипът на сайта открива отговорите от своите експерти и ги предоставя под формата на статии, до които всички имат достъп. Сред любопитните функции на сайта попадат и предложения за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, утвърден от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и др. инструменти.

За Ох, на мама!

Платформата Ох, на мама! е разработена в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи от реномирани болници. Целта на сайта да организира съдържанието в достоверен и надежден източник на информация, който да помогне на бъдещите и настоящи родители в сложната задача да отглеждат децата си. Ох, на мама! придружава родителите от етапа на планиране на бременността до три години след раждането на детето.