/ ABV.bg
Сайтът оглавява първото място по посещаемост със средно над 2 млн. реални потребители на месечна база
Създадена през далечната 1999 г., първата българска електронна поща ABV.bg отбелязва своя 24-ти рожден ден. Сайтът, който е част от водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, оглавява първото място по посещаемост по данни на Гемиус със средно над 2 млн. реални потребители на месечна база. През настоящата 2023 г. АБВ поща предложи на своите потребители изцяло обновена и модерна визия на мобилното приложение, както и подобрена визия на услугата "АБВ на твой домейн".

Електронната поща ABV.bg е изцяло насочена към обслужване на потребители от България на български език, като дори самото име оригинално е замислено да се асоциира с българското слово. Целта при създаването на успешната платформа е била да няма надписи на английски или на латиница никъде в страницата, за да е по-достъпна за масовата аудитория.

Възможностите на АБВ Поща са съобразени с последните тенденции в потребителските навици и предпочитания, а мобилното приложение осигурява достъп навсякъде през целия ден. Още информация може да откриете в блога на услугата https://blog.abv.bg

За Нет Инфо

Нет Инфо е българска дигитална медийна и технологична компания, част от Нова Броудкастинг груп, която достига до 89% от интернет потребителите в България, според данни на Гемиус за м. ноемвр 2023 г. В портфолиото на компанията са някои от най-големите и посещавани сайтове – АБВ Поща, Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и др., както и платформите за разпространение на уникално видео съдържание Vbox7 и NovaPlay – изключителен достъп до телевизионни сериали, риалити формати и предавания. Нет Инфо предоставя висококачествено съдържание, иновативни дигитални продукти и възможност за мобилност за потребителите във всеки един момент от ежедневието им.