/ NOVA
Любими лица от екрана на NOVA - Гала, Стефан, Ива Софиянска – Божкова и Мон Дьо, са първите звездни гости на ресторанта на предаването
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България двамата номинирани професионалисти – Божидар и Тодор ще се изправят един срещу друг в кулинарен дуел. Изходът от него ще определи капитаните на двата отбора – червен и син, по време на решаващата вечерна резервация, а в края на епизода шеф Виктор Ангелов ще определи кой да напусне състезанието завинаги.

След първата и втората вечерна резервация в Hell’s Kitchen България, Божидар и Тодор се отличиха като слаби звена в загубилия мъжки отбор. Тази вечер двамата влизат в напрегната кулинарна битка на тема нов прочит на традиционно българско ястие. Преди да се впуснат в готвене обаче, те ще трябва да извоюват продуктите си, отговаряйки на въпроси, свързани с традиционната българска кухня. Победителят в битката ще избере на кой от двата отбора да застане начело за решаващата вечерна резервация.

Божидар и Тодор
NOVA

Тази вечер ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне първите си звездни посетители. Едни от любимите телевизионни водещи на зрителите – Гала и Стефан, придружени от двете им дъщери и Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова ще бъдат специални гости на вечерята, но дали професионалистите ще успеят да задоволят вкуса им, или ще ги оставят разочаровани, предстои да разберем.

Гала и Стефан
NOVA

Последната вечерна резервация за седмицата ще изправи отборите пред ново предизвикателство. Те ще трябва не само да работят в пълен синхрон, но и да се доверят на капитаните си – Тодор и Божидар, а отговорността върху двамата номинирани ще породи в тях още по-голямо напрежение.

гости на кулинарното шоу
NOVA

Ще успят ли най-накрая жените и мъжете от „адската кухня“ да завършат успешно вечерната си резервация, кой отбор ще се представи по-добре, кой ще бъде третият номиниран професионален готвач и кой участник първи ще напусне Hell’s Kitchen България? Отговорите на тези въпроси ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Ива и Галя
NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.