Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg
Кампанията „Великият понеделник“ предлага четвърта седмица, изпълнена с емоции, приключения и редица обичани актьори, сред които Алисия Викандер, Вин Дизел, Сандра Бълок, Райън Рейнолдс и Шая Лебьоф. А най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Премиерното заглавие, за което тайните агенти могат да дадат своя глас, е историческата драма „Треска за лалета“ с участието на Алисия Викандер. Действието се развива през 17-ти век в Амстердам и разказва за красиво и изоставено момиче, принудително омъжено за богат търговец. След като съпругът й поръчва портрет, тя започва страстна връзка с художника. В стремежа си да избягат от всеобхватната и опасна хватка на търговеца, влюбените рискуват всичко с надеждата, че един ден ще имат така жадуваната свобода.

Треска за лалета
NOVA

Следващото предложение в новата седмица на „Великият понеделник“ е третата част на екшъна „Трите Хикса: Отново в играта“. Вин Дизел отново влиза в ролята на непоколебимия Ксандър Кейдж, който се сблъсква със смъртоносния алфа боец Чианг. След инцидент всички мислят Ксандър за мъртъв, но той се завръща тайно със своя наставник Аугустъс Гибънс. Бившият атлет събира един изцяло нов екип, за да търси смятаното за непобедимо смъртоносно оръжие „Кутията на Пандора“.

Трите Хикса
NOVA


Звездите Сандра Бълок и Райън Рейнолдс пък ще могат да покажат как се сключва брак по сметка в романтичната комедия „Предложението". Във филма героинята на Бълок – Маргарет, успешен издател в САЩ, която е заплашена от депортиране в родната си Канада. Тя решава да каже, че ѝ предстои сватба с асистента й Андрю (Райън Рейнолдс), когото тероризира години наред. В замяна тя му обещава повишение и той се съгласява. Какви приключения и обрати очакват новата двойка?

Предложението
NOVA

Четвъртата лента във „Великият понеделник“ е “Зоотрополис“ – град като никой друг на света, населен с животни от всякакъв вид. Място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, може да постигнеш всичко. Но когато изпълнената с оптимизъм офицер Джуди Хопс пристига в града, бързо разбира, че не е никак лесно да си първия заек в полицейски участък от закоравели животни. Твърдо решена да се докаже, тя се впуска в разплитането на първия си случай, съюзявайки се с лисицата измамник – Ник Уайлд.

Последният филм, който ще се бори за любовта на зрителите в четвъртата седмица на „Великият понеделник“, е истинската история на „Борг срещу Макенроу“. В него е представено голямото съперничество в света на тениса през 80-те години на 20 век. От едната страна на корта е обожаваният швед Бьорн Борг, а срещу него се изправя новото лице в тениса Джон Макенроу. Двамата спортисти сблъскват необхватните си таланти на финала на турнира „Уимбълдън“, в който победител може да бъде само един.

Борг срещу Макенроу
NOVA

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 22 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA