Огнян Герджиков гостува в “Здравей, България” на 27 април
Служебният премиер Огнян Герджиков гостува на живо в сутрешния блок на NOVА “Здравей, България” този четвъртък, 27 април, за да отговори на горещите въпроси на водещите Ани Цолова и Виктор Николаев.

В края на мандата очаквайте равносметката за служебното правителство от човека, който го оглавява. Какво успя да свърши и какво не кабинетът "Герджиков"?

Какво подготвя като наследство и препоръки на "Борисов 3"? И с какво ще се занимава служебният премиер след края на властта? Отговорите - от проф.Герджиков, който избра ефира на NOVA, за да отчете работата на служебното правителство. Гледайте интервюто на Ани Цолова и Виктор Николаев с него на живо на 27 април, четвъртък сутрин - точно три месеца след встъпването му в длъжност.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 27 април, от 6.20 ч. по NOVA.

Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.