/ NOVA
Срокът за онлайн гласуването се удължава до 31 октомври
Второто издание на Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ предизвиква истинско съревнование за първото място в сърцата на публиката от номинираните български продукции, актьори и актриси в категориите Кино, Сериали, Уеб Сериали и Изгряваща звезда за изминалата 2018 г. Поради големия зрителски интерес срокът за онлайн гласуването се удължава и феновете ще имат възможност да променят резултатите като дадат своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври.

Зрителските предпочитания до момента показват, че телевизионните продукции привличат най-голямо внимание и почти половината от всички дадени гласове са за категорията Сериали. Сред номинираните са два от сезоните на най-успешния български медицински сериал у нас: „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ и „Откраднат живот: Критична точка“, както и полицейската комедия „Полицаите от края на града“.

Веднага след тях се подрежда категорията Кино и филмите „Привличане“ и “Smart Коледа“, както и актьорите и актрисите, които успешно се превъплъщават в едни от най-обичаните образи. Борбата за приза в категориите Любим актьор и Любима актриса е много оспорвана и разликата между претендентите е много малка. Този факт дава шанс на зрителите да променят класирането на своя любимец до края на месеца.

Уеб Сериали отбелязва неочаквани обрати. Някои от най-новите попълнения набират голяма инерция в събирането на гласове от феновете на едни от най-успешните уеб продукции за изминалата 2018 година – „Пъзел: Похитени“, „Не така, брат“, „Следвай ме“ и „Килерът“.

За втора поредна година една от най-атрактивните категории остава Изгряваща звезда. Отново в нея битката е най-оспорвана и претендентите за приза се сменят ежедневно. До последно ще остане под въпрос кой от младите български таланти, направили своя дебют на големия екран, в ефира на NOVA или онлайн през 2018 г., ще бъде отличен в специалната категория.

Всеки желаещ може да подкрепи фаворита си като даде своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври 2019 г. тук. Гласуването се осъществява чрез Facebook регистрация.

Победителите във вторите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2019 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването. Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.

Включете се във вторите зрителски Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2019 и подкрепете с гласа си своя фаворит!