нова
нова / NOVA
Зрителите в активна възраст отново гласуват доверие на журналистите на медията
За трети пореден път тази година NOVA е изборът на зрителите в активна възраст (18-49 г.). Медията продължава да бъде най-гледаният телевизионен канал в трите важни изборни дни за страната (4-и април, 11-и юли и 14-и ноември 2021 година), според официалните пийпълметрични данни. В ключовия часови пояс между 19:00 и 21:00 часа телевизионната аудитория отново е гласувала доверие на опитните журналисти на NOVA, които осигуриха пълно информационно покритие в изборния ден, предлагайки качествена и достоверна информация, първи коментари и точни анализи.

графика Nova
NOVA


През целия изборен ден специалните предавания и студиа на Нова Броудкастинг Груп, които бяха излъчени успоредно по NOVA и NOVA NEWS, задържат висок зрителски интерес. Резултатите на изборните формати заслужено се нареждат сред най-гледаното съдържание в телевизионния ефир в съответния времеви интервал.

аудиторен дял
NOVA

Как България гласува за президент и парламент, кой ще бъде новият държавен глава и как и ще изглежда съставът на 47-ото Народно събрание – зрителите в активна възраст са предпочели да научат отговорите на тези въпроси от телевизионните предавания на NOVA.