Официален стикер албум УЕФА ЕВРО 2024 на Topps опакован с вестника
На 19 април, петък, всеки читател на вестник „Мач Телеграф“ ще получи като подарък официалния стикер - албума на Topps, посветен на УЕФА ЕВРО 2024. В самото издание има и специален подарък – 6 стикера. На 84 страници може да залепите снимки на всеки футболист от националните отбори, участници в първенството, 10-те стадиона домакини, общо 620 места за залепване, да се запознаете с програмата на груповата фаза, любопитни статистики и още много изненади за футболните фенове.

Албумът ще бъде опакован във вестника в специален промоционален пакет и допълнително запечатан за по-голямо удобство на всеки читател. Важно: вестник и албум ще се предлагат само на 19 април, петък. За да сте сигурни, че ще го притежавате, може да запазите комплекта при вашия продавач на преса. Цената на вестника остава непроменена – 1.50 лв.

Вестник „Мач Телеграф“ може да бъде закупен от местата за продажба на вестници и списания в цялата страна – веригите хранителни магазини, бензиностанции, молове, обекти на „Български пощи“, малките квартални магазини и други.

И още в броя в петък – последни новини от света на футбола и спорта. Всичко преди поредните мачове през уикенда, интервюта, анализи и горещи прогнози за дерби мачовете през почивните дни.

Очаквайте още специални изненади с вестник „Мач Телеграф“ за УЕФА ЕВРО 2024, Олимпиадата в Париж и за 35 поредна година – луксозното издание за феновете - „Футболна България“.