/ Личен архив
От около два месеца добри хора помагат на 6-годишната Мими да събере нужните пари за лечението си. Надеждата беше, че тя ще може да замине веднага след като се събере първата необходима сума - 120 000 евро за химиотерапия, и през това време да се събере втората - 190 000 евро за трансплантация на стволови клетки.

Едно слънчево момиченце има нужда от нашата помощ
 
От клиниката във Вюрцбург не могат да я приемат преди да се гарантира, че цялата сума може да бъде изплатена. От необходимите общо 310 000 евро до момента са събрани 163 946 евро.
 
6-годишната Мария Иванова от София през 2017 г. е диагностицирана с остра лимфобластна Б-клетъчна левкемия. Семейството й веднъж се пребори с диагнозата, но тази година се има появи рецидив. Лечението у нас не й помага, а състоянието на детето е критично. Тя има шанс да бъде лекувана в чужбина – от проф. д-р Пол Шлегел (Paul G Schlegel) от Университетска детска болница Вюрцбург (University Children's Hospital Wuerzburg), откъдето обаче очакват наличната сума.
 

❗❗❗СПЕШНО❗❗❗ ❗❗❗155 000€❗❗❗ Имаме половината сума, още 155 000€ са нужни за лечението на Мими! Нужни са бързо❗ Нужни са сега❗❗❗ Въпреки ежедневни преливания на плазма, и растежен фактор, левкоцитите са 0.2! 0.2 при референтни 3 500❗ Устата отново е в афти, отново не се храни и не приема течности, днес след приема на диуретици е нормализирала горе долу баланса, дано да преодолее поне това. Кръвното всяка сутрин е високо, приема лекарства и за кръвно... Мимчи е много зле, не знаем ще издържи ли и до кога, моля ви, тя има нужда от нашата помощ. Умолявам ви! Въпреки всичката болка и постоянните системи на които е закачена, Мими обгрижва болен мечо, сигурна съм, че мечо скоро ще оздравее, а Мими...?!? BG34RZBB91551007617418 Bic:RZBBBGSF Райфайзен банк София Мария Иванова Иванова espisfpp@gmail.com helpkarma.com/help/mimi

Публикувахте от Заедно за слънчо Мими в Неделя, 9 юни 2019 г.

Семейството на Мими моли със сетни сили всички хора с добри сърца да отделят време за молитва и парички за Мими, защото това е последната им надежда.

Можете да й помогнете през helpkarma.com или с пари по сметката й:

Мими