Феновете във Facebook ще определят кой от двата отбора ще е победител в първата танцова задача
Първата задача за участниците в танцовото уеб риалити Dance Arena от продуцентите 7Talents във Vbox7.com е да премерят сили в хип – хоп танците. В продължение на една седмица двата отбора се подготвяха за първата си танцова битка с помощта на гост-треньорите в шоуто – Мартин Асев от хип-хоп училището uMove и Яшо Тодоров от хип-хоп школата Get Down.

танцьори
netinfo

Мартин Асев пое отборът HYPE, чийто основен ментор е хореографът Марион Дърова. Петимата участници в отбора следваха основното мото на Мартин, което важи и в хип-хоп културата – да бъдат единни, за да могат да победят противниковия отбор. Мартин успя да обедини отбора и да им помогне да покажат най-доброто от себе си в първия танцов дуел.

Другият отбор - The Gladiators, чийто основен ментор е Виктория Димитрова – Голди, получиха наставления от Яшо Тодоров, един от най-добрите ъндърграунд хип-хоп изпълнители у нас. Въпреки че предимството на този отбор е, че е съставен предимно от танцьори с опит в хип-хоп танците, изпълнителите изпитаха известни затруднения от задачите, които Яшо им постави.

танцьори
netinfo

Дали ще успеят да преборят конкуренцията? Това разбираме от най-новия епизод на Dance Arena, в която ще станем свидетели на първата танцова битка в шоуто

Подготовката за първия денс батъл протече много интензивно и с доста напрежение – танцьорите буквално замръкваха в залата, но всички бяха обединени от една цел – победата. Удовлетворението от научените нови техники и срещата с гост-треньорите вдъхнови всички участници, които дадоха най-доброто от себе си, за да победят в дуела.

Първата танцова битка завърши с равен резултат, но феновете във Facebook страницата на Dance Arena ще имат решителния глас кой от двата отбора да бъде излъчен за седмичен победител. Според правилата на шоуто и двата отбора се оценяват от менторите си, както и от гостуващите треньори, но в оценките се включват и гласовете на Facebook феновете. Те ще могат да гласуват за своите фаворити до неделя – 2 юли. Точките, които отборите получават всяка седмица от журито и от Facebook гласуването, влизат във формирането на финалната оценка.

Не пропускайте да разберете как са се представили двата отбора, какви са оценките на менторите и как се отрази първата битка на всички танцьори в най-новия епизод на Dance Arena първо във Vbox7.com >>> http://bit.ly/2u2fd7Y

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък от 16:00 часа първо във Vbox7.com . Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.