шеф Манчев
шеф Манчев / NOVA
Кулинарното гуру вбесен от отношението на собствениците и персонала - този петък в 21.00 ч. по NOVA
Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се отправя на мисия в ресторант в Пловдив, но попада в неочаквана ситуация. Как главният готвач се опитва да избяга от зоркия поглед на кулинарното гуру и какво успява да вбеси шеф Манчев до краен предел, не пропускайте да гледате в новия епизод на предаването - този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Ресторант „Мигеа“ се управлява от съдружниците Атанас и Павел. Двамата се познават от деца и са завършили Техникум по обществено хранене. От шест месеца се опитват да разработят ресторанта, но без особен успех. Каква е причината собствениците на ресторанта да се допитат до опита на шеф Манчев? Спасителната мисия установява куп нередности както в управлението, така и в кухнята. След посещението си шеф Манчев забелязва, че през деня съдружниците ги няма. Каква е причината, вижте в новия епизод на „Кошмари в кухнята”.

шеф Манчев
NOVA

През деня ресторанта се управлява от готвача, който влиза в ролята и на сервитьор. Над печката цари абсолютна импровизация, уредите в кухнята трябва да се подновят, а хигиената – да се подобри. Липсват заготовки и пресни продукти, поръчките се бавят и клиентите остават разочаровани. За капак главният готвач е на път да се откаже от професията си заради суровата критика на шеф Манчев по отношение на стила му на готвене.

шеф Манчев
NOVA

Има ли бъдеще заведението, или ще остане топъл спомен в сърцето на клиентите и съдружниците, разберете в новия епизод на „Кошмари в кухнята” от 21.00 ч. само по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на „Кошмари в кухнята” на имейл: koshmari@ntv.bg.

За актуални новини следете Facebook страницата на предаването, както и канала на „Кошмари в кухнята” във Vbox7.com