/ NOVA
Всеки петък каналът ще предложи екшън забавление за любителите на силни усещания
Екшън веселие и приключения с неочакван край ще предложи DIEMA това лято. Кампанията „Летен лагер“ ще пренесе зрителите в света на екстремните преживявания всяка петъчна вечер от 22:00 ч. В продължение на десет седмици феновете на силните усещания ще могат да се насладят на високи скорости, опасни игри на котка и мишка, престъпни схеми и зрелищен екшън.

Летящ старт на 30 юни ще дадат Джон Траволта и Робин Уилямс в комедията „Стари кучета“. Чарли и Дан са двама приятели и бизнес партньори във фирма за връзки с обществеността, които са на път да сключат голяма сделка с японска компания. Малко преди това бившата жена на Дан идва при него и му заявява, че е баща на седемгодишните й близнаци. Двамата стари приятели са принудени да започнат да се грижат за двете деца и тяхното куче.

Част от кампанията „Летен лагер” ще станат още приключенията на героите във филмите „Туристът“ (7 юли), „Близнакът“ (14 юли), „Спасители на плажа“ (21 юли), „БСП – Бесни Страшни Пенсии“ (28 юли) и „Сахара“ (4 август).

На 11 август Том Харди ще влезе в съмнителен експеримент в приключенския фантастичен екшън „Венъм“. В един от най-комплексните персонажи от вселената на Марвел ще се превърне провокативният журналист Еди Брок. В опита да си да разобличи Карлтън Дрейк (Риз Ахмед), той става приемник на извънземното Венъм и се сдобива с невероятни супер сили. Тъй като Еди и Венъм имат нужда един от друг, за да постигнат целите си, те все повече се преплитат – не е ясно до къде се простира Еди и къде започва Венъм.

Следващият петък, 18 август, Силвестър Сталоун ще се завърне като един от най-великите екшън герои на всички времена Джон Рамбо в екшън-трилъра на режисьора Ейдриън Грюнберг „Рамбо: Последна кръв“. Емблематичният герой ще трябва да се изправи пред своето минало и да разкрие своите безмилостни бойни умения, за да осъществи отмъщение в една последна мисия.

В последните две седмици от кампанията зрителите ще могат да се насладят на лентата от 2014 г. с участието на Дуейн Джонсън – Скалата „Херкулес“ (25 август) и приключенския екшън „Робин Худ“ (1 септември).

Не пропускайте кампанията „Летен лагер“ от 30 юни – всеки петък в 22:00 ч. по DIEMA.