Детската Евровизия 2015: по-добри изпълнения и ожесточена конкуренция
Детската Евровизия 2015: по-добри изпълнения и ожесточена конкуренция / снимка: Darikradio.bg
Детската Евровизия 2015: по-добри изпълнения и ожесточена конкуренция
82850
Детската Евровизия 2015: по-добри изпълнения и ожесточена конкуренция
  • Детската Евровизия 2015: по-добри изпълнения и ожесточена конкуренция

Жестока битка до последно. Такива са очакванията за финала на Детската Евровизия, който ще се проведе довечера в зала „Арена Армеец". Това заяви в „Седмицата" на Дарик генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

За едно подобно събитие мерките за сигурност винаги отговарят на определени изисквания, а след събитията в Париж те естествено са още по-завишени, коментира Анкова.

По повод голямата Евровизия генералният директор на БНТ посочи, че има вероятност страната ни отново да се включи в престижния конкурс след двегодишна пауза.

Според Вяра Анкова този път на детската Евровизия ще бъде изключително трудно, тъй като в сравнение с миналата година в Малта изпълненията са много по-добри и конкуренцията е изключително ожесточена, каза Анкова.

По отношение на плановете за голямата Евровизия Анкова изрази мнение, че след като страната ни е имала толкова участия, които не са ни отвели до финал, трябва да се изчисти въпросът как се избира песента в България. "Все още не сме взели решението, помолихме Евровизия да можем да се произнесем дали ще участваме или не след детската Евровизия", каза тя.