/ NOVA
Интервютата може да проследите в „Събуди се“ по NOVA
Поредица от ексклузивни срещи предстоят в авторската рубрика на Деси Банова-Плевнелиева – „Тук и сега“. В следващите седмици в предаването „Събуди се“ журналистът на NOVA ще представи интервюта с влиятелни личности, които бяха заснети по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк.

Още тази събота зрителите ще имат възможност да видят специалната среща на Деси Банова-Плевнелиева с управляващия директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева. Освен коментара за глобалната икономическа обстановка в България и света, бившият главен изпълнителен директор на Световната банка ще открехне вратата и към личния си свят.

Тук и сега
NOVA

Ексклузивен гост в поредицата „Тук и сега“ ще бъде вицепрезидентът на американския интернет и софтуерен гигант Google Дейвид Граф. Предстоят разговори и с двама президенти – Борис Тадич, който е държавен глава на Сърбия в периода 2004-2012 г. и президента на Хърватия в периода 2010-2015 г. Иво Йосипович.

Не пропускайте специалните срещи на Деси Банова-Плевнелиева от авторската поредица „Тук и сега“ в съботно-неделния сутрешен блок на NOVA „Събуди се“!
NOVA