Най-позитивното шоу е категоричният лидер в ефира, събрал над 1 000 000 зрители пред екрана
Петият юбилеен сезон на най-обичаното и единствено шоу за звездни преобразявания у нас „Като две капки вода” стартира с изключителен успех снощи по NOVA. По данни на независимата международна пийпълметрична агенция Nielsen Admosphere Bulgaria интересът към шоуто расте с всяка година и това е най-успешният старт на предаването досега сред активното население 18-49. Първият епизод от новия сезон на „Като две капки вода” е гледан от над 1 000 000 от всички зрители в България.

В часовия слот 20.00 – 23.00 ч. NOVA e лидер сред посочените целеви групи с категорична преднина пред втората по гледаемост телевизия bTV, която в същия слот бе заложила на ключови за пролетния си сезон проекти. Първият епизод на „Като две капки вода” е изборът на 39.3 % от активното население на страната (18-49), което е със 75 % повече дял от втората по гледаемост телевизия bTV. NOVA доказва лидерската си позиция дори още по-красноречиво сред активното градско население 18-49, където аудиторният дял на телевизията е с два пъти по-голям от този на втората по гледаемост телевизия bTV или 43.9 %. и разлика от 111 %. Два пъти повече от bTV събра шоуто и сред най-трудно достъпната целева група 18-34, където “Като две капки вода” е гледано от 42.3 % от зрителите, което е със 107 % повече от втората по гледаемост телевизия bTV.

графика
netinfo

След като през есента на 2014 г. NOVA отне лидерството от bTV, през 2015 и 2016 г. категорично го затвърди, в началото на 2017 г. NOVA продължава да държи на качественото, разнообразно и иновативно съдържание, с което печели интереса на зрителите и за пореден път доказва, че е категоричният и безспорен лидер на българския телевизионен пазар.

графика
netinfo

Невероятните преобразявания на новите участници в „Като две капки вода” снощи обещават един изключително успешен сезон. На сцената за първи път бяха представени и последните двама необявени досега участници – Коцето Калки и футболиста Ваня Джеферович. Първият победител в новия сезон на „Като две капки вода” стана финалистът от X Factor Михаела Маринова, която изправи публиката на крака с „Жена на всички времена“ на Петя Буюклиева. Както традицията на шоуто повелява, Михаела дарява наградата си на значима благотворителна кауза по нейн избор. Тя ще помогне на 8 - месечната Бориса Досева, която е с тежки двигателни нарушения и се нуждае от сериозна рехабилитация и медицински грижи.

жури
netinfo

Как ще се представят участниците по време на втория лайв на най-гледаното шоу в ефира „Като две капки вода” и ще успеят ли да пресъздадат атрактивните изпълнители, които им се паднаха снощи, зрителите ще разберат само по NOVA, следващия понеделник, 6 март, точно в 20.00 ч.

шоу
netinfo

Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com   канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница   на предаването.